Συσκευασία & Ανασυσκευασία προϊόντων

Με απόλυτη συνέπεια στην παράδοση και εξυπηρέτηση του πελάτη

Ανασυσκευασία προϊόντων από την multipack

Η multipack ειδικεύεται στη συσκευασία και ανασυσκευασία προϊόντων χρησιμοποιώντας καινοτόμα υλικά, σύγχρονες μεθόδους και μηχανές συσκευασίας τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό χρησιμοποιείται, ό,που ο ανθρώπινος παράγοντας κρίνεται καθοριστικός για την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΟΛΕΦΙΝΗ (ΟΛΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ)

Το περιτύλιγμα συρρίκνωσης πολυολεφίνης είναι ένα υλικό εξαιρετικά ανθεκτικό σε εφελκυσμό(τέντωμα), ευέλικτο και δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές θερμοκρασίας. Είναι εγκεκριμένο και ασφαλές για τρόφιμα και παρέχει απίστευτη ευκρίνεια για εφαρμογές συσκευασίας οποιουδήποτε μεγέθους. Επιτρέπει στα αντικείμενα ακανόνιστου σχήματος να έχουν εξαιρετική προστασία.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται σε ένα μόνο προϊόν ή πολλά μαζί, δημιουργώντας μια στενή, ανθεκτική στην παραβίαση συσκευασία προστασίας.

Πλεονεκτήματα

  • Υψηλής ευκρίνειας περιτύλιγμα συρρίκνωσης εξαιρετικής ποιότητας

  • 100% ανακυκλώσιμο υλικό
  • Ιδανική για καταναλωτικά προϊόντα, όπου η εμφάνιση είναι κρίσιμη (παιχνίδια, καλλυντικά, τρόφιμα, περισσότερα είδη λιανικής)

  • Ομαδοποίηση προϊόντων για την δημιουργία set προσφοράς (1+1 δώρο)

Εφαρμογή σε προϊόντα

ανασυσκευασία-προϊόντων
ανασυσκευασία-προϊόντων
Ανασυσκευασία-προϊόντων-multi-pack
ανασυσκευασία-προϊόντων

ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ

Το πολυαιθυλένιο είναι ένας τύπος πολυολεφίνης, που χρησιμοποιείται σε διάφορες μορφές εύκαμπτης προστατευτικής συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένης της συρρίκνωσης και του τεντωμένου περιτυλίγματος.

Η μέθοδος αυτή (Stretch wrap) χρησιμοποιείται γενικά για παλετοποίηση, ενοποίηση, πολλαπλά αντικείμενα σε μια παλέτα, για να τα εμποδίζει να μετατοπίζονται κατά την αποστολή.

Πλεονεκτήματα

  • Πρόσθετη αντοχή και ανθεκτικότητα για βαρύτερα, μεγαλύτερα είδη, όπως πολλαπλές συσκευασίες ποτών
  • Είναι εκτυπώσιμο και μπορούν να προστεθούν εξαιρετικά γραφικά, διατηρώντας παράλληλα την εικόνα και την απαιτούμενη ισχύ

Εφαρμογή σε προϊόντα

ανασυσκευασία-προϊόντων
Ανασυσκευασία-προϊόντων
Ανασυσκευασία-προϊόντων
Ανασυσκευασία-προϊόντων

ΘΕΡΜΟΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΑΤΜΟΥ ΕΤΙΚΕΤΑΣ SLEEVE

Ένα σωληνοειδές περίβλημα sleeve (μανίκι) θερμοσυρρικνούμενο προτυπωμένο ή ατύπωτο από PVC, PET, OPS χρησιμοποιείται για την ολόσωμη κάλυψη προϊόντος (full body sleeves) ή για την ομαδοποίηση 2 ή 3 προϊόντων. Η εφαρμογή συρρικνωμένης ετικέτας sleeve (μανικιών) στο σωστό μέγεθος, σημαίνει ότι ταιριάζει στο προϊόν σαν γάντι. Οι ιδιότητες των υλικών διασφαλίζουν ότι το προϊόν σας προστατεύεται ιδιαίτερα. Υπάρχει δυνατότητα κάλυψης ολόκληρης της επιφάνειας των δοχείων, ακόμη και με περίπλοκα, ασυνήθιστα σχήματα, για τα οποία θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστούν αυτοκόλλητες ετικέτες.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικά οπτικά εφέ και πολλές επιλογές σχεδίασης
  • Εξοικονόμηση κόστους με τη χρήση πολλών ετικετών στο δοχείο

  • Εξασφάλιση πλήρους αντοχής στην τριβή των εκτυπώσεων
  • Δυνατότητα δημιουργίας διάτρησης, κουπονιών και προσαρμογή σε καμπάνιες μάρκετινγκ, όπως τα λεγόμενα πολλαπλά πακέτα

Εφαρμογή σε προϊόντα

ανασυσκευασια-προϊοντων
ανασυσκευασία-προϊόντων
Ανασυσκευασία-προϊόντων
ανασυσκευασία-προϊόντων